BiON

Sarjahoitona BiON-happokuorinnat stimuloivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia, joka madaltaa ryppyjä, korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita sekä parantaa hiusverenkiertoa ihossa. Happohoito myös sulattaa ihohuokosia tukkivaa talia ja epäpuhtauksia, jonka ansiosta iho syväpuhdistuu ja aknevaurioiden muodostuminen vähenee. Iho kirkastuu välittömästi ja muuttuu sileämmäksi 2-3 viikon aikana. Happokuorintojen avulla saat myös lisätehoa BiON-kotihoitotuotteista.

BiON – Kosmetologi on ihonhoidon ja etenkin ongelmaihon hoidon asiantuntija
Viime vuosien huiman tieteellisen kehityksen ansiosta ihon biokemia sekä toiminta tunnetaan nykyään entistä tarkemmin. BiON-laboratorion tutkijat ovat selvittäneet ihon luonnollisia puolustusmekanismeja, sen kykyä itse korjata vaurioita sekä geenejä, jotka säätelevät ihon eri toimintoja ja näiden geenien aktivoimista.

Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi ihmisen molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemisteiden yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten BiON-tuotteiden kehittelyn.

BiON tarjoaa ihonhoidon asiantuntijoille mahdollisuuden laajentaa teknistä tuntemustaan sekä osaamistaan, ja käyttää tuotteita, jotka pystyvät vaikuttamaan tehokkaasti ja täsmällisesti ihon toimintaan.

Tuotteissa käytetään pohjana edistynyttä biokemiallista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Näin toimittaessa pystytään kehittämään tehokkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita huomioiden ihon vaatimat vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot ja antioksidantit. Ilman niitä ihon luonnollinen kemiallinen tasapaino häviää ja iho menettää puolustuskykynsä bakteereita, tulehduksia sekä vapaita radikaaleja vastaan.

BiON tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon.

BiON-tuotteilla sekä hoidoilla voidaan menestyksekkäästi hoitaa aknen eri muotoja sekä vanhenevaa ihoa. Sarja tarjoaa myös yksinkertaiset sekä selkeät perustuotteet ongelmattoman ihon hoitoon ja suojaamiseen. Ammattilaisille on tarjolla myös erittäin suosittuja luonnomukaisia hapotushoitoja ihon tehokkaaseen uusimiseen hoitolassa.

BiON valitaan aina kun halutaan käyttää ainesosia luonnollisesti ja puhtaasti niiden kasvitieteellisissä muodoissaan. Varmoja ja turvallisia tuloksia kaikille ihotyypeille sekä tarpeisiin.

BiONin käyttämät raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja.

Lisää BiON-tietoa:
www.bion.fi

G