GERnétic

GERnétic on ranskalainen, ammattilaisten käytettäväksi ja jälleenmyymäksi suunniteltu hoitosarja. GERnétic sisältää tuotteita ihon perushoitoon sekä erilaisten ongelmatapausten hoitoon. Ihminen koostuu miljardeista erilaisista soluista – jokaisella solulla on oma, tärkeä tehtävänsä. Solut saavat tarvitsemiaan ”rakennusaineita” monipuolisesta ja terveellisestä ruuasta, mutta ihoa voidaan ravita myös ulkoisesti.

Kokonaisvaltaiseen ihon- ja vartalon-hoitoon kuuluu aina sekä ongelman syyn että seurauksen hoito. Kosmetologi kartoittaa hoitolassa asiakkaan kokonaistilanteen, tekee hoidot sekä suunnittelee henkilökohtaisen kotihoitosuunnitelman tuotteineen ja ruokavalio-ohjeineen.

Kun puhutaan GERnéticin kaltaisista, oikeasti vaikuttavista hoitotuotteista, on selvää, että parhaan tuloksen saamiseksi tarvitaan kosmetologin ammattitaitoa tuotteiden valintaan ja käytön opastukseen. GERnétic on mukana suomalaisessa Anti Aging –konseptissa, yhteistyö ssä mukana ovat gerontologi, plastiikkakirurgi, ihotautilääkäri ja kosmetologit.

Tehoaineet kasveista ja merilevistä, ilman eläinperäisiä aineosia. Tuotteet valmistetaan bioteknologiaa hyväksikäyttäen. Näin saadaan tuotteisiin aina puhdasta, turvallista ja tehokasta raaka-ainetta. Tuotteiden sisältämät vitamiinit, hivenaineet ja aminohapot ravitsevat ihoa tarkoituksenmukaisesti. Ne eivät sisällä allergisoivia synteettisiä hajuste- tai väriaineita, mineraaliöljyjä tai lanoliinia eikä eläinperäisiä raaka-aineita. Mielihyvää käyttäjälle tuovat tuoksut ovat kasveista. Säilöntäaineita on käytetty vain vähin, välttämättömin minimimäärä. GERnétic – tuotteita ei ole myynnissä tavarataloissa eikä internetissä.

Nauti GERnétic-hoitolahoidoista. Hoitolahoidoissa yhdistyy aisteja miellyttävä rentoutus ja ongelmakohteita hoitava täsmähoito. GERnétic-tuotesarja sisältää tehokkaita ja turvallisia ammattituotteita, joista koulutettu GERnétic–kosmetologi suunnittelee asiakkaalleen tarkoituksen mukaisen hoitokokonaisuuden. Hoitolahoidon lisäksi kosmetologi suunnittelee henkilökohtaisen kotihoitosuunnitelman tuotteineen

Lisää GERnétic-tietoa:
www.gernetic.fi

G